måndag 31 oktober 2016

5 böcker att läsa innan året är slut!

Såg att Bokparadiset hade gjort en video med 5 st böcker hon skulle vilja hinna med att läsa innan året är slut och blev sugen på att göra en likadan video, så det gjorde jag. Hoppas att ni gillar den!Vilken bok tycker ni att jag ska börja med?

7 kommentarer:

 1. Kul video att se! Throne av glas är helt fantastisk så läs den :)

  SvaraRadera
 2. Haha, vet inte hur många gånger jag har kommenterat här att jag också borde lära Throne of Glass när du har nämnt att du borde. Jag har heller inte kommit till skott än. Sist var det i Fall into fantasy-readathon som den inte blev läst för min del..;)

  SvaraRadera
 3. Tell the Wolves I'm Home, Cress och Throne of Glass är jättebra allihop! :) Enklast är kanske att börja med Tell the Wolves I'm Home eftersom den är fristående.
  Om lässvackan fortsätter tycker jag att du helt enkelt ska låta bli att läsa. Läslusten kommer tillbaka så småningom.

  SvaraRadera
 4. Svindlande höjder har jag läst, den var mycket bättre än vad jag trodde och är en av mina favoriter när det kommer till klassiker :)

  SvaraRadera
 5. Har läst Svindlande höjder och Tell the wolves I´m home. Läser throne of glass just nu och gillar den. Hade rekommenderat att börja med den. Svindlande höjder är jag glad att jag läst, men tyckte den var tung och inte riktigt som jag väntat mig. Tror jag hade svårt att relatera till karaktärerna och hade förväntat mig att den skulle vara mer lik stolthet och fördom som jag älskar. Är tveksam om det är rätt bok i en lässvacka, men vi kan ju tycka olika förstås.

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag hittade hit via typetells blogg som tipsade om din Booktube! Jag undrar vad du heter på instagram? Och berätta gärna lite om hur det är att booktuba. Jag funderar själv på att börja göra det. Jag älskar böcker och vill typ bara dela med mig av det och Booktube verkar vara ett himla kul, men väldigt litet i sverige!

  SvaraRadera
 7. Trevlig video. Svindlande höjder är en bok som även jag skulle vilja läsa snart.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...