fredag 28 oktober 2016

Friday Reads | "Lässvackan är tillbaka..."

Jag vet att jag ser glad ut i videon, men lässvackan är verkligen ett faktum nu. Så himla tråkigt... känns som jag haft en lässvacka typ hela det här året till och från. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Igår var det så illa att jag funderade på att lägga ner bloggen eftersom jag har noll lust att varken läsa eller blogga om böcker längre.


6 kommentarer:

 1. Har samma känslor som dig för hundarna eftersom jag inte heller gillade pojkarna, men nu slank den ner när jag var på bokmässan. Hoppas den är bättre.

  Jag hade satsat på svenskt (översatt eller originalspråk spelar ingen roll) contemporary eller typ feelgood vid lässvacka. Kommer inte på något specifikt just nu.

  Har precis påbörjat throne of glass o flyter på bra so far. Tror du skulle kunna gilla den med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror att svenska böcker och ljudböcker är mina bästa vänner just nu.

   Radera
 2. Stressa inte upp dig över att du kanske är i en lässvacka. Det gör inte saken bättre. Läsandet går upp och ner särskilt om det är mycket på jobbet.

  Mitt förslag på att komma ur lässvackan är att lyssna på ljudböcker. Då kan du ju göra annat samtidigt och det blir inte lika stor fokus på själva läsandet. Det kan vara det som behövs för att hitta tillbaka.

  Jag lyssnade på den svenska översättningen av "Tell the Wolfs I'm Home" i vintras/våras (om jag inte minns fel). Den levde tyvärr inte upp till mina förväntningar. Men jag är nog en av få som inte gillade den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag vet. Det sämsta man kan göra är ju att stressa upp sig.

   Ska absolut satsa lite mer på ljudböcker!

   Radera
 3. Att läsa svenskt och kanske i så fall ungdomsböcker kan säkert underlätta om man är i en lässvacka. Själv läser jag Pappa Pellerins dotter av Maria Gripe just nu.

  SvaraRadera
 4. Graphic novels eller barn/ungdomsböcker brukar få mitt lässug tillbaka :) ett annat tips att omorganisera lite i bokhyllan och botanisera, då kan man plötsligt få syn på någon bok man blir sugen på. :) Annars är det bara att tillåta sig att ta en läspaus och inte läsa alls, kolla t.ex. serier och filmer istället.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...