söndag 16 oktober 2016

Sunday Funday #3

Okej, så för ett tag sedan skrev jag om min lässvacka och då frågade jag er om vad ni skulle tycka om att jag bloggade om lite andra saker än böcker ibland...
Nu har jag funderat lite mer på det och kommit fram till att jag tänker börja med en liten serie som jag valt att kalla Sunday Funday. Det kommer att gå ut på att jag varje söndag kommer att blogga om icke bokrelaterade saker som jag gillat eller funderat på under veckan som gått. Samtidigt som jag kommer att vara lite mer personlig. Alltså, min chans under veckan att prata om andra saker här på bloggen, att ha lite skoj på en söndag helt enkelt.
Jag hoppas att ni kommer att gilla.


________________________________________________________________________________

Den här söndagen så måste jag dela med mig av min nya obsession - Tara Michelle. Alltså jag kan seriöst sitta och titta på hennes vloggar en hel dag utan problem. Hittade henne när jag sökte på Washington DC vloggar för några veckor sedan. Hade ju även med hennes vlog i mitt första Sunday Funday-inlägg. Från början var det bara hennes DC vloggar jag tittade på. Men nu har jag även börjat titta på alla hennes andra vloggar också. Jag får bara inte nog! Speciellt gillar jag hennes olika resevloggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...