måndag 28 november 2016

December och Läs-it-snow-läsning!

Ja, snart är det dags för Läs-it-snow igen. Så pepp! Här visar jag upp några av böckerna jag kommer att satsa på att läsa i december och under läsmaratonet.

Vad kommer ni att läsa?5 kommentarer:

 1. Jag ser också fram emot fortsättningen på Dash och Lily!

  SvaraRadera
 2. Vad jag läser i december beror lite på vilka böcker jag får i samband med min födelsedag imorgon =) Har jag tur får jag "The crown", "The rose and the dagger" och "Crown of midnight" som är forts på böcker jag läst under hösten. Vill helst läsa dem nu när jag har första boken färskt i minne.

  Men böcker jag tidigare sagt att jag ska försöka beta av innan året är slut är: minst en harry potter bok (så jag blir av med min HP-oskuld ;) ) , I´ll give you the sun och Boktjuven. Den sistnämnda betvivlar jag kommer bli av med tanke på tjockleken som skrämmer mig =S

  SvaraRadera
 3. Tre böcker med lite juligt tema som jag tänkt läsa är Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton av Tage Danielsson & Per Åhlin, Mordet på Jultomten och andra juldeckare vilket är en bok med många korta berättelser och en bok av Debbie Macomber med två berättelser som heter Jul i Cedar Cove & En jul att minnas. Blir säkert några till också om jag känner mig själv rätt.
  Blir säkert även att kika på några filmer som ger julstämning.

  SvaraRadera
 4. Jag har också tänkt läsa Unga kvinnor i december :)

  SvaraRadera
 5. Dash och Lily är verkligen mysig! Unga kvinnor verkar ju bra, kanske ska kolla in den :) Annars ska jag läsa Let it snow! och typ någon Maria Gripe i december :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...