söndag 20 november 2016

Sunday Funday #8


Okej, så för ett tag sedan skrev jag om min lässvacka och då frågade jag er om vad ni skulle tycka om att jag bloggade om lite andra saker än böcker ibland...
Nu har jag funderat lite mer på det och kommit fram till att jag tänker börja med en liten serie som jag valt att kalla Sunday Funday. Det kommer att gå ut på att jag varje söndag kommer att blogga om icke bokrelaterade saker som jag gillat eller funderat på under veckan som gått. Samtidigt som jag kommer att vara lite mer personlig. Alltså, min chans under veckan att prata om andra saker här på bloggen, att ha lite skoj på en söndag helt enkelt.
Jag hoppas att ni kommer att gilla.
____________________________________________________________________________





Den här veckan bara måste jag dela med mig av min senaste obsession på Netflix, The Crown!!! Jag och fästmannen började titta på den härom veckan och nu är vi helt fast. Älskar den här serien. Den skildrar alltså drottning Elizabeths första år på tronen. Det känns som en historielektion och jag som alltid har fascinerats av kungar och drottningar verkligen ÄLSKAR det här. Jag visste typ ingenting om Elizabeth tidigare... förutom att det känns som att hon kommer att leva för alltid... Charles kommer ju aldrig hinna bli kung... lol. Hur som helst så älskar jag den här serien och efter varje avsnitt får jag lust att googla... jag vill bara veta mer och mer.

Så gillar ni kungligheter och riktigt välgjorda serier, se den här. Den är helt makalöst bra!

2 kommentarer:

  1. Jag har precis börjat titta - bara sett ett avsnitt än så länge - men känner igen mig i det du skriver. Detta kan nog verkligen bli min drog de närmsta dagarna.

    SvaraRadera
  2. Har också tänkt börja kika på den serien. Verkar onekligen bra.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...