söndag 4 december 2016

Sunday Funday #10


Okej, så för ett tag sedan skrev jag om min lässvacka och då frågade jag er om vad ni skulle tycka om att jag bloggade om lite andra saker än böcker ibland...
Nu har jag funderat lite mer på det och kommit fram till att jag tänker börja med en liten serie som jag valt att kalla Sunday Funday. Det kommer att gå ut på att jag varje söndag kommer att blogga om icke bokrelaterade saker som jag gillat eller funderat på under veckan som gått. Samtidigt som jag kommer att vara lite mer personlig. Alltså, min chans under veckan att prata om andra saker här på bloggen, att ha lite skoj på en söndag helt enkelt.
Jag hoppas att ni kommer att gilla.
____________________________________________________________________________


Då var det söndag igen och dags för ett nytt Sunday Funday-inlägg. Denna vecka vill jag ju bara slå ett slag för alla Youtubers som nu har kickat igång Vlogmas. Jag är ett sjukt stort fan av Vlogmas och här nedan visar jag er vilka jag följer nu under december.

Dels har vi ju Zoella, som enligt mig är drottningen av Vlogmas. Älskar hennes intron så sjukt mycket! Man märker att hon lägger ner mycket tid för att det ska bli bra!

Sedan har vi Tanya Burr som jag också älskar. Älskar och följa henne och Jim!

Fleur De Force är en annan favorit. Gillar henne så mycket. Speciellt på grund av att hon och hennes man har massor av hundar. Följer ju helst såna personer jag själv kan identifiera mig med. Om nån har tips på andra vloggare med hundar, får ni gärna ge mig tips!

Sist men inte minst har vi Tara Michelle som är en ny upptäckt. Har ju följt henne sedan i höstas, men det är första gången jag tittar på hennes Vlogmas-videos.
Tittar ni på Vlogmas-videos? Och vems i så fall?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...