söndag 15 januari 2017

10 böcker jag vill läsa under 2017

Här visar jag upp 10 böcker jag skulle vilja hinna med att läsa under 2017! En hel del hänger fortfarande med från förra årets video. Vi får väl se hur det kommer att gå. Och som jag säger i videon, kommentera supergärna om det är några av de här böckerna ni tycker att jag bör prioritera eller hoppa över.

7 kommentarer:

 1. Jag tyckte inte alls om Wuthering Heights. Förstår inte varför alla älskar Heatcliff och Cathy. Hemska människor. Boken var välskriven men jag tycket inte om den ändå.
  Jag gav City of Lost Souls 3 stjärnor på Goodreads. De är mycket bättre än boken innan och jag gav City of Heavenly Fire 4 stjärnor.
  Jag kan verkligen rekommendera Throne of Glass. Har läst de 3 första + novellsamlingen som utspelar sig före första boken.
  Jag har också läst Identical som var riktigt bra.

  SvaraRadera
 2. HEJ! Pågår just nu en bloppis på min blogg i samband med att jag startar om den på nytt nu. Kika gärna in!

  SvaraRadera
 3. Throne of Glass är jag sugen på att läsa. Red Queen har jag läst och tyckte mycket om. Du kommer säkert gilla den! Svindlande höjder läste jag för väldigt länge sedan och har för mig att jag tyckte den var ganska tråkig. Serien om Iron Fey läste jag förra året och den var helt okej. Det bästa var att allt inte var så förutsägbart hela tiden.

  SvaraRadera
 4. Har tänkt påbörja Throne of Glass-serien under våren.

  SvaraRadera
 5. Furthermore är verkligen supersnygg!!

  Är tyvärr beredd att delvis hålla med Cinnomon ang svindlande höjder. Är glad att jag läst den då den är en klassiker. Tyckte den var rätt lättläst, men fastnade aldrig för karaktärerna =(

  Ska inte tjata mer om att du ska läsa ToG =P

  Hade gärna haft read a long på Sista riket då jag verkligen behöver en spark i rumpan för att ta tag i en så lång bok... Min är dessutom på engelska =S

  SvaraRadera
 6. Jag älskar The Mortal Instruments, men om du nu har tröttnat på Cassandra Clare förstår jag inte varför du ska tvinga dig att fortsätta läsa den. Det finns miljoner och åter miljoner böcker och då är det onödigt att läsa sådana som man egentligen inte vill läsa. Så mitt tips är att du skiter i de där tvångsböckerna och satsar på något som lockar i stället. :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...