lördag 11 februari 2017

Fem författare jag saknar!

En lite annorlunda video, men det slog mig bara härom veckan, varför har inte dessa författare skrivit fler böcker? Har ni några författare ni skulle vilja skrev fler böcker?

7 kommentarer:

 1. Josephine Bournebush var den författare jag genast tänkte på när jag såg din rubrik ... älskade Född fenomenal så förstår verkligen inte att det kanske inte kommer nåt mer?!? Aja, sökte på Kristin Cashore på Goodreads och såg att det faktiskt verkar som om hn är på väg med något nytt! I SEPTEMBER I ÅR. Jane, unlimited heter den. Vet inte vad jag tycker om titeln, och den verkar inte fantasyrelaterad, men kul ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kolla upp Kristin Cashore igen då!

   Radera
 2. Kul tema på video!

  Cashore har jag verkligen också saknat. Bornebush skulle jag absolut läsa om det kom mer, men inget jag gått runt och saknat. Niffeneggers båda böcker står fortf olästa hos mig. Låter som jag borde ta tag i dem.

  Författare jag själv spontant saknar är:
  - Jonathan Tropper. Sjukt rolig. Läst allt han skrivit.
  - Kate Cann. Brittisk YA. Läst i princip allt hon skrivit förutom de böcker som riktar sig till lite yngre och hennes skräckböcker, men saknar hennes fina contemporary YA!!
  - Suzanne Collins. Vad hände efter Hunger games liksom!?
  - Jon Ewo. Norsk författare. Älskade verkligen hans serie Solen är en fet gud, Månen suger och Jorden är tuff och naken som släpptes kring millenieskiftet. Tror han skrivit mer, men inget som översatts till svenska.
  - Farahad Zama. Åh vad jag saknar hans böcker om äktenskapsbyrån. Så himla mysiga feelgood som utspelas i Indien.
  - Christopher Paolini som skrev Eragonserien. Läste precis att det kommer komma en bok 5! men väldigt oklart när. Hade gärna läst något nytt av honom.
  - Henrik Larsson som skrev triologin om Krigarhjärta hade gärna fått komma med något nytt!
  - John Green får gärna skrivit något nytt och lika bra som the fault in our stars. Hans övriga böcker har jag inte haft samma känsla för.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om John Green. Egentligen bara tyckt om TFIOS.
   Susanne Collins har skrivit Gregor-serien också ju. Dock inget jag är intresserad av att läsa.

   Radera
  2. Är inte heller intresserad av Gregorserien, men den skrevs ju före Hunger Games. Så hon har ju inte givit ut något sedan -10. Men förstår ju det är väldigt svårt att följa upp en sådan succé.

   Btw tror jag verkligen du skulle gilla Mr Ali´s äktenskapsbyrå av Farahad Zama.

   Radera
  3. Har inte hört talas om boken du rekommenderade. Hmmm..

   Radera
 3. Kristin Cashore och Josephine Bornebush skulle även jag vilja läsa mer av.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...