söndag 19 februari 2017

Leigh Bardugo-böcker.

Hej på er! Då jag har rensat ur lite bland mina böcker, så slog det mig att jag vill ta tag i alla de här Leigh Bardugo-böckerna snart. Men är det någon som vet om man ska läsa Grisha-trilogin först? Eller spelar det ingen roll? Har inte riktigt förstått om Six of crows hör ihop med Grisha-världen eller inte.
3 kommentarer:

  1. Som jag har förstått det så utspelar sig båda i samma värld, och att det eventuellt dyker upp personer från Grisha-trilogin i Six of Crows, men det är jag inte helt säker på. Kan tänka mig att man lär sig mer om världen om man läser Grisha först och sen tar Six of Crows, men tror inte att det är nödvändigt.

    Mari G

    SvaraRadera
  2. Man behöver inte läsa dem i ordning, men jag rekommenderar det. För det första så är världen i Six of Crows inte lika välförklarad, det vill säga det blir bättre om man redan har bakgrundsförklaringarna med sig från The Grisha. För det andra så misdirectar SoC lite det som hände i Grisha, och Crooked Kingdom innehåller något jag personligen tycker är en spoiler. Så det beror lite på hur känslig man är, men i mina ögon så blir det bäst om man läser dem efter publiceringsorder. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...