onsdag 8 mars 2017

15 frågor om vårvintern!

Hittade denna hos I Elinas hylla så tänkte den kunde vara kul att svara på. <3


Semlor eller våfflor? Nej, semlor förstår jag mig verkligen inte på. Men jag är extremt kräsen med bakverk. Äter knappt inget sånt om jag inte måste. Frasiga våfflor är dock helt okej nån gång ibland.

På spåret eller Sveriges mästerkock? Hmm, inget egentligen. Men På spåret har det väl hänt att jag tittat på någon gång iaf.

Bokrea eller pocketkampanj? Pocketkampanjer går mig för det mesta helt obemärkt förbi. Bokrean har varit något jag älskat sedan barnsben. Det har alltid varit en fest för mig!

Längdskidor eller alpint? Längdskidor HELT klart! Både att åka själv och titta på på tv! Jag älskar Marcus Hellner och Anders Södergren!

Bokaktuella Camilla Läckberg (Häxan) eller Birgitta Ohlsson (Duktiga flickors revansch)? Inga författare jag är intresserad av tyvärr.

Tulpaner eller snödroppar? Jag älskar tulpaner på våren, men det har alltid varit något speciellt med snödroppar. En favoritväxt sedan jag var liten så jag måste säga snödroppar ändå.

Vasaloppet eller Oscarsgalan? Båda!!

Långkok eller hämtpizza? Här måste jag svara hämtpizza, för jag har aldrig riktigt hittat något bra långkok. Om nån har nåt tips på härligt långkok, tipsa mig!

Klassiker eller nyutkomna böcker? Nyautkomna böcker intresserar mig oftast mycket mer!

Melodifestivalen eller P2-konsert? Mello alla dagar i veckan!

Pollenallergi eller blixthalka? Jag säger nog blixthalka här. Pollenallergin jag drabbas av varje år är VIDRIG. Jag tar fasen hellre blixthalkan än att den där månaden då jag mår skit.

Böcker som utspelar sig i Paris eller i London? Gillar båda städerna. Kan inte välja.

Ishockey eller bandy? Bandy har jag aldrig förstått mig på. Är inget fan av hockey heller egentligen. Jag föredrar fotboll! Men får väl svara ishockey för jo, det är bättre än bandy.

Bokaktuella Jo Nesbø (Törst) eller Johannes Anyuru (De kommer att drunkna i sina mödrars tårar)? Känner inte till någon av dem.

Blåmesar eller domherrar? Blåmesar är ju så söta!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...