måndag 19 juni 2017

En liten uppdatering!

Ni har kanske märkt att bloggen har stått lite tom här de senaste veckorna... så idag kikar jag in för att uppdatera er lite om läget just nu.
  • Jobbet har under senaste två veckorna fullständigt tagit över allt. Nästan. Helt galet vad mycket som skulle hinnas med innan jag kunde gå på semester. Avslutningssamtal med barn som börjar skolan, planering inför höstterminen, all dokumentation som skulle hinnas med, terminsavslutningsfest... listan kan göras lång. 
  • Min läslust har också varit lika med NOLL de senaste veckorna. Vilket så klart också har lett till färre uppdatering. Usch, vad himla tråkigt det är. Vill hitta tillbaka till läsflytet igen. Saknar verkligen att läsa. Men höll på att traggla med samma bok i ca 3 veckor och det var dessutom en kortare bok än normalt. Men jag fick den bara inte utläst. Nu hoppas jag att jag ska hitta tillbaka till lusten att läsa då allting lugnar ner sig lite. 
  • Sedan har vi ju den största anledningen till att jag inte har hunnit med så mycket annat och det är ju det faktum att jag har varit ganska upptagen med att planera bröllopet. För i lördags var det äntligen dags för oss att svara JA. Så himla fantastiskt och samtidigt konstigt! Är jag gift nu liksom? Hur gick DET till? Bröllopet blev i alla fall precis så härligt som vi hade önskat och nu är vi lyckligare än någonsin. Vad som också var superhärligt var att min fina bokkompis Elina kunde komma och fira oss. Så härligt med lite bokbloggarstöd! 
  • Men vad som nästan är ännu konstigare och svårt att förstå är hur snabbt allt går. I fredags fick jag semester, i lördags stod vi i kyrkan och bara ett dygn senare sitter jag nu här i Hoboken, New Jersey och skriver detta lilla blogginlägg. Ni som läst Vi är en av Sarah Crossan, är det inte i Hoboken de bor? Jag tror det faktiskt.
Här kommer avslutningsvis en liten selfie från bröllopet i lördags.


Jag hoppas att jag kommer igång att läsa och blogga lite mer kontinuerligt snart igen. Vi håller tummarna för det. Men nu ska jag bara njuta av mina två veckor i staden som aldrig sover, så tar jag bloggandet lite som det kommer. Dock tror jag att jag kommer att komma igång att skriva lite recensioner så fort jag landat lite med ledigheten. Ha det nu så gött tills vi hörs igen!

9 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...