lördag 2 september 2017

Varför jag inte uppdaterat så mycket, minimal Book Haul, lässtatus just nu.Okej kära läsare, jag känner att det är dags för en liten Real Talk. Jag behöver snacka av mig om lite olika saker känner jag, så here we go - här kommer ett lite babbligt inlägg. Hoppas ni gillar det.

 • Ni kanske har märkt att jag inte varit så aktiv här på bloggen under augusti. Anledningen till det är något så odramatiskt som lässvacka och jobb. Jag har helt enkelt ingen ork eller läslust för tillfället. Dock så börjar den sakta komma tillbaka nu, men under augusti har den varit helt obefintlig och jag har fått tvinga mig själv att läsa lite grann i alla fall, men då har det i stort sett alltid bara blivit en ljudbok eller ett seriealbum. Och när jag känner så här så tappar jag även blogglusten. Finns inte så mycket att säga liksom när jag inte läser eller har något annat bokrelaterat att skriva om. Har massa recensioner att skriva, men orkar liksom inte. Dock är jag glad över att det ändå på något magiskt vis blev åtta böcker lästa förra månaden. Tack Gode Gud för ljudböcker säger jag bara.

 • Nu ska ni få höra något otroligt! Detta har aldrig hänt mig faktiskt, är helt chockad själv, men - ser ni bilden? Detta är det ENDA bokrelaterade jag köpt under hela augusti. Jag som brukar landa på typ 8-10 böcker varje månad/Book Haul, har under augusti endast köpt en Bullet Journal! (Jättefin är den!) Längtar tills jag får börja använda den. Dela gärna med er av era tips angående det. Har ingen bra koll alls, men skulle vilja börja använda den lite smått under september. Stora små lögner blev alltså den enda "riktiga" boken som hittade hem till mig under augusti, och den betalade jag inte ens för (hade ett presentkort) - så tekniskt sett har jag alltså inte betalat för en enda bok på hela månaden. Hur fasen gick DET till? Därför blir det heller ingen Book Haul för augusti, eftersom jag inte har nåt att visa upp.

 • Hur går det då med läsningen just nu? Svaret är sådär... det har börjat lossna lite nu de senaste dagarna. Håller på att läsa den illustrerade utgåvan av den andra Harry Potter-boken nu och det är så mysigt!! Håller även på med Flat-out love men den har legat på paus sedan typ i början av augusti, så vet knappt om jag kommer ihåg nåt av den nu... vi får väl se hur jag ska lyckas läsa ut den. Behöver lite pepp där, helt klart!


  Det var nog allt! Kommentera gärna med lite pepp! Saknar faktiskt att läsa och köpa böcker.


4 kommentarer:

 1. ååhh, jag kör BuJo i en vanlig anteckningsbok, men jag älskar verkligen konceptet! Sjukt praktiskt och jag har koll på allt! :D Om du inte redan gjort det, kolla in BuJo på pinterest! :D

  SvaraRadera
 2. Verkar som om fler och fler bokbloggar hittar till Bullet Journaling nu ;) Så kul! Mitt tips är att leta inspo på Pinterest. Samt att gå med i gruppen Bullet Journal Sverige på facebook :D

  SvaraRadera
 3. Åh, I know the feeling! Sitter i samma spot just nu med lässvacka och allt. När det gäller BuJo så säger jag bara go for it. Leta inspiration på Pinterest och Youtube och bara prova allt du gillar. Jag har hållit på sen i april nu och provar fortfarande ut nya grejer hela tiden. Vissa saker funkar, andra inte. Och glöm inte att dela med dig av vad du hittar på i den sen ;)

  SvaraRadera
 4. Bra gjort att inte köpa en massa böcker! Jag lyckas skaffa en massa nytt trots lässvacka... Flat-out Love är sååå bra! Hoppas du kommer igång med den ordentligt :) Harry Potter funkar ju alltid, brukar alltid läsa nån av de böckerna när jag haft en svacka :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...