lördag 21 oktober 2017

Fall-into-fantasy TBR.

Jag vill börja med att säga att jag hamnat i en sån fruktansvärd lässvacka. Tanken var att jag t.o.m. imorgon den 22 oktober skulle delta i Spookathon. (som jag skrev om här.) Men sanningen är att det har gått uselt! Jag har brottats med dåligt samvete hela veckan över att jag inte har läst nånting alls. Spookathon skulle alltså ha avslutats imorgon, men jag väljer att hoppa av idag efter knappt 30 sidor lästa på hela veckan. Känner att det bara stressar mig och jag har haft en ganska tuff vecka på jobbet med lite övertid och bara allmän stress och trötthet. Därför känner jag nu att det är det är dags för en nystart och jag väljer istället att fokusera på Fall Into Fantasy som startade igår.  

(Fall into fantasy 2017 börjar alltså fredagen 20.10 kl 08:00 och pågår t.o.m fredagen 27.10 kl 23:59. Och det är I regnet som anordnar.)

Jag har valt att bara ha som fokus att fly vardagen och försöka avsluta de här böckerna som jag påbörjade under Spookathon + Eliza and her monsters som jag bara är väldigt sugen på att läsa. Kanske även kastar in något seriealbum om jag orkar. Ska bli urskönt att bara läsa utan stress. Jag läser så mycket jag hinner helt enkelt.

Följ mig gärna på Instagram, där jag kommer att uppdatera lite mer kring hur det går.


1 kommentar:

  1. Eliza and her monsters har jag hört mycket bra om ,är väldigt nyfiken på den :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...