söndag 26 november 2017

Minisar: This is where it ends och The Wicked + The Divine

Här kommer två minirecensioner på två nyligen utlästa böcker som jag tyckte lite sisådär om.

This is where it ends av Marieke Nijkamp

Mina kommentarer: Ingen favorit. Jag hade höga förhoppningar på den här boken men då det var alldeles för många point of views så blev det för rörigt. Jag hade hela tiden svårt att komma ihåg vem som var vem och vem som kände vem på vilket sätt. Vilka var syskon? Vilka var kompisar? Nej, jag ska nog hålla mig borta från böcker med för många POV's. Det är helt enkelt inte min grej. 


The Wicked + The Divine av Kieron Gillen

Mina kommentarer: Hade hört lite blandade recensioner kring detta seriealbum. Tyvärr blev det lite av en flopp. Förstod aldrig riktigt handlingen och jag fastnade aldrig riktigt för någon karaktär. Ingen serie jag kommer att fortsätta följa tyvärr.


1 kommentar:

  1. Detta är min sanna livshistoria är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformler från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com). Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
     Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
    Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...