söndag 12 november 2017

Read-a-long: The hate you giveFör ett tag sedan skrev jag ju om att jag skulle vilja köra igång med en Read-a-long igen och på det inlägget var det några som svarade att The hate you give av Angie Thomas skulle kunna vara en bra bok att läsa tillsammans, och diskutera. Så då tänker jag att vi kör på det helt enkelt. Ska bli jättekul. 


Alla som vill får vara med (ett krav är dock att du har en blogg så att vi kan diskutera tillsammans) och jag tänker att vi kör igång den 25 november så att man hinner avsluta och/eller läsa någon annan bok först om man känner för det. Så behöver det inte bli så mycket stress. 

Jag har valt att dela upp boken i tre delar så då lägger vi upp ett inlägg med våra tankar efter varje del och sedan kan alla som är med i Read-a-longen gå in på varandras bloggar och läsa andras tankar och åsikter samma dag. Jag har som sagt gjort detta förut och jag tycker verkligen det är jättekul att få gå in på era bloggar och läsa era tankar om det jag precis själv också har läst.


Vi postar alltså våra inlägg enligt följande schema:

Lördagen 2/12: Del 1, kapitel 1-8

Lördagen 9/12: Del 2, kapitel 9-16

Lördagen 16/12: Del 3, kapitel 17-26

Vill du vara med? Anmäl dig i så fall genom att länka din blogg bland kommentarerna här nedan, för då vet jag var jag ska hålla utkik efter inlägg den 2/12.

10 kommentarer:

 1. Jag är gärna med om jag hinner få tag på boken så jag håller tummarna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, hoppas. Men det borde du hinna.

   Radera
 2. Jag är med. Kommer dock läsa den på svenska men det gör väl inget? :)

  SvaraRadera
 3. Jag kommer att vara med om jag kan få tag på boken.
  mittbokintresse.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Jag är också med ! Har köpt den som ebok redan :D

  SvaraRadera
 5. Hej, hänger också på :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...