fredag 3 november 2017

Read-a-long någon?

Nu har jag varit i en lässvacka sjukt länge... tycks aldrig riktigt komma ur den. Så funderar lite på vad jag skulle kunna göra för att komma ur den. Tänkte först att jag skulle kunna köra en Läs-a-lot, men den senaste tiden har inte ens det funkat. Utan jag har bara blivit stressad de dagar jag inte hunnit med att läsa, så det har tyvärr gjort mer skada än nytta. Supertråkigt. Så då funderade jag lite på vad jag helt ärligt tror skulle kunna hjälpa och då kom jag på hur mycket jag tycker om att anordna Read-a-longs. Att få läsa samma bok samtidigt som någon/några andra och sedan diskutera och blogga om det. Så vad säger ni? Är det någon som skulle vara intresserad av att läsa någon bok tillsammans med mig och blogga om den samtidigt? (Så som vi gjorde med t.ex. Throne of glass och Odinsbarn)

Om ni är intresserade, lämna gärna förslag i kommentarerna på vilken/vilka böcker du/ni tror skulle kunna passa som Read-a-long-bok.

10 kommentarer:

 1. Åh det här skulle vara jätteroligt ! Eftersom jag aldrig varit med tidigare vet jag inte vad som i praktiken passar som read-along bok men två böcker jag skulle vilja läsa är The hate u give och The handmaid's tale. Men kan även tänka mig att vara med om det kommer andra förskag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The hate u give är jag sjukt sugen på att läsa!

   Radera
 2. Skulle eventuellt vara intresserad, beror på hur mycket jag har omkring mig. The Hate U Give låter som ett bra förslag!

  SvaraRadera
 3. Jag hade också varit intresserad. Men har precis läst The Hate U Give. Så låter som om jag får hoppa den här gången. Annars hade jag varit sugen på att läsa Rött Uppror kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lämna gärna andra förslag. Inte säkert att det blir The hate you give ju. Även om den just nu leder bland förslagen.

   Radera
 4. Hänger gärna på :) Mina tänkta förslag på böcker var Albions dotter och Den mörkaste delen av skogen men kan lika mycket tänka mig både The hate U give och Rött uppror.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Har inte hört talas om någon av de första böckerna du nämnde tyvärr. Rött uppror hade jag hemma förut men tappade intresset för den och har ej kvar den. Så just nu lutar det åt The hate u give.

   Radera
 5. Jag gillar att läsa böcker ihop med andra och har varit med och läst Odinsbarn förut så jag vill vara med nu med tror jag. Just nu har jag inga tips men The Hate U Give låter intressant.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...