lördag 23 december 2017

Minisar: Pettson och Findus overload

Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra med recensionerna till de här böckerna. Jag toklyssnade nämligen igenom typ alla Pettson och Findus-ljudböcker jag kunde hitta på Nextory. Det började med att jag hittade de med jultema och tyckte det kunde vara mysigt nu inför jul för att få lite julstämning. Slutade dock med att jag gillade de så mycket så jag inte kunde låta bli att lyssna vidare på typ alla jag hittade. Kunde inte sluta, hahaha... Så nu tänker jag att jag gör ett inlägg här med en liten sammanfattning av alla böcker jag lyssnade på.

Pettson och Findus (ljudböcker) av Sven Nordqvist

Det började alltså med att jag lyssnade på Pettson får julbesök och Tomtemaskinen. ÄLSKADE DEM båda två. Så sjukt mysigt. Älskar stämningen i Pettson får julbesök och hur alla grannar kommer och hjälper honom och Findus då Pettson gjort illa foten och inte kan fixa med allt julstök. Helt klart min favoritbok hittills. Tomtemaskinen var också väldigt underhållande. Jag skrattade högt flera gånger när jag lyssnade på den. Roligast var när Pettson bråkade med en muckla som tagit hans spikar. Efter det kunde jag inte låta bli att även lyssna på en massa andra Pettson och Findus-böcker, så det blev  även Stackars Pettson, Tuppens minut, Kackel i grönsakslandet och Rävjakten när jag ändå höll på. De var riktigt mysiga de också, men Pettson får julbesök och Tomtemaskinen förblir ändå mina favoriter.

Som helhet riktigt mysiga och underhållande böcker. Var lite tveksam till en början om de skulle göra sig så bra som ljudböcker då så mycket av deras charm ligger i bilderna, men tycker de fungerade jättebra att lyssna på också. Älskar att man kan tycka om de så mycket som vuxen också.
1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...