lördag 16 december 2017

Read-a-long: The hate you give (del 3)

Då är det dags för sista delen i Read-a-long:en av The hate you give.
För att läsa mer om Read-a-long:en klicka här
Glöm heller inte att länka era inlägg bland kommentarerna, så att jag inte missar att kika på era inlägg!
Jag läser den inbundna utgåvan från Balzer + Bray och i denna andra del kommer jag att skriva ner lite tankar kring kapitel 17-26.

Mina kommentarer, innehåller en hel del spoilers

Känns lite sorgligt att den här boken är slut nu. Tyckte så mycket om den och jag kommer verkligen att sakna alla karaktärer nu när den är utläst.

Så himla bra att skoldansen blev bra. Skönt att Starr fick tänka på annat och att Chris till slut fick reda på sanningen också.

Usch för skottlossningen innan rättegången... var inte beredd på det. De hade ju så trevligt och skrattade och skämtade och så blev det skottlossning från ingenstans. Riktigt obehagligt och jag blev faktiskt rädd där att nån i familjen skulle bli skjuten.

Blev lite besviken på att man inte fick läsa om hela rättegången... men jag anade ju att det skulle sluta som det gjorde. Men blev ändå sååå himla arg!!! Så sjukt orättvist.

Fy vad hemskt med branden... men glad att ingen kom till skada. Så schysst av Mr. Lewis att hjälpa till också. Jag är glad att affären inte kommer att stänga.

Fortsatte att älska Starrs föräldrar... hihi - skrattade högt åt scenen i slutet med Maverick och Chris. LOL!

Tyckte Starr gjorde rätt angående Hailey. Ibland måste man göra slut med en vän. Tycker inte Hailey förtjänar Starr som vän längre när hon betett sig så illa, så tyckte att Starr gjorde rätt. En så himla bra bok. Kommer att sakna att läsa den. Hoppas att ni andra som deltog i read-a-long:en gillade den lika mycket som jag och tack för att ni ville läsa boken tillsammans med mig.

5 kommentarer:

 1. Spännande, vi har en hel del olika tankar gällande den här delen. Det är så intressant att höra vad andra lagt märke till som man kanske inte själv gjort. Det var jätteroligt att läsa boken till sammans med dig och de andra, tack för att du ordnade ! Här är mitt sista inlägg :) http://iregnet.blogspot.fi/2017/12/slutet-pa-hate-u-give-och-read-alongen.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland uppfattar man saker olika. Men det var jättekul att läsa tillsammans i alla fall.

   Radera
 2. Tack Nelly det är alltid kul att läsa tillsammans, som sagt är du intresserad av att läsa med oss i min Goodreadsgrupp We love books, så säg bara till. Nu i december läser vi Let it Snow och i januari Three dark crownes.
  Men här kommer mitt inlägg

  https://mittbokintresse.blogspot.se/2017/12/read-long-hate-u-give-3.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle kunna tänka mig att hänga på i januari. För jag har Three dark crowns här hemma som jag skulle behöva ta tag i.

   Tack för att du var med!

   Radera
 3. Håller med dig om att det känns tråkigt att boken är slut. Hade definitivt velat läsa mer om Starr och hennes familj.

  Har varit jätteroligt att vara med i det här read a longet! Tack så jättemycket för en spännande läsning tillsammans med alla.

  Mitt inlägg: https://resaibockernasvarld.wordpress.com/2017/12/16/read-a-long-the-hate-you-give-del-3-3/

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...