söndag 31 december 2017

Utmaningarna 2017 - sammanfattning

Hade ju egentligen inte så många utmaningar under 2017, bara två! Så nu ska vi se hur det gick med dem.

 

 Goodreads-målet.

Detta är en klassiker. Det är nu satt och i år satte jag det till 85 böcker! Eftersom jag år efter år blivit tvungen att sänka målet framåt augusti/september, så känner jag att det är bättre att sänka målet redan från början i år. Men 85 böcker borde absolut inte vara något problem och då tror jag också att det blir lättare för mig att hinna med några lite tjockare böcker. Nu när jag inte känner mig lika stressad över att jag måste hinna läsa 100 böcker. Detta tror jag verkligen kommer att göra mig så mycket mer taggad. I år vill jag satsa mer på kvalitet istället för kvantitet. Heja, heja!


Beta av några riktiga hyllvärmare.

Förra året var jag ju riktigt duktig på att avsluta serier. Men desto sämre på att ta tag i hyllvärmarna så därför tänkte jag fokusera lite mer på dem i år. Ni vet de där böckerna som bara blir stående i hyllan år efter år? Man säger att man ska läsa dem men så blir det inte av. I år ska jag ta mig tusan ta tag i det där. Här nedan kommer jag vartefter att lista böcker som jag känner har blivit stående i hyllan alldeles för länge. Nu är det skärpning!

(Om det är någon som känner till något kul event eller Läs-a-lot som fokuserar på hyllvärmare så får ni gärna hojta till) Jag kommer att fylla på listan vartefter. Jag satsar på att läsa minst 10 av de här!


Sista riket av Brandon Sanderson
Cress av Marissa Meyer
Svindlande höjder av Emily Bronte
Panic av Lauren Oliver
Identical av Ellen Hopkins

Throne of glass av Sarah J. Maas

Dödssynden av Harper Lee
Dorothy must die av Danielle Page
Wings av Aprilynne Pike
The retribution of Mara Dyer - Michelle Hopkin
Fire with fire - Jenny Han & Siobhan Vivian
Attachments - Rainbow Rowell
The darkest minds - Alexandra Bracken
Vargbröder: Havets fångar - Michelle Paver

Tell the wolves I'm home - Carol Rifka Brunt

Of Poseidon - Anna Banks

 Kommentarer:  

Nja... det gick väl sådär med utmaningarna i år. Jag klarade ju mitt Goodreadsmål och det är jag jätteglad över. Såg ju riktigt mörkt ut i höstas. Men jag klarade det till slut. Yes!


Hyllvärmarutmaningen var det värre med. Klarade endast av att läsa 4/10 där. Så det är jag absolut inte nöjd med. Hoppas på att det ska bli bättre till nästa år. Vi får väl se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...