fredag 5 januari 2018

18 böcker jag vill läsa 2018!

Här kommer videon med 18 böcker jag vill läsa 2018. Var ett tag sedan jag spelade in den, men hann inte redigera den förrän nu.

Är det någon av böckerna ni tycker att jag ska ta tag i på en gång?4 kommentarer:

 1. Av de nyare mer hypade böckerna står typ alla även på min tbr =)

  Av de lite äldre skulle jag rekommendera när hundarna kommer. Det var en positiv överraskning för mig då jag inte gillade pojkarna som hon skrivit innan. Men denna var en av de starkaste böckerna jag läste förra året. Så viktig bok som för mig känns minst lika viktig som Björnstad och thug sett till ämnet den behandlar. Hoppas du kommer gilla den. The wrath and the dawn läste jag för ett år sedan o gillade som alla andra =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju väldigt lovande med När hundarna kommer. Avskydde i stort sett Pojkarna. Gillade inte den alls.

   Radera
 2. Jag tyckte iaf de var helt olika i stil. Det är typ en retelling om mordet på John Rhon som dödades av nazister för drygt 20 år sedan. Jag gillade att man fick pov från både bad och good guys. Ingen är ju rakt genom ond och vad får någon att ansluta sig till nazisterna. Hur hanterar man att ens barn dödar en annan människa. Väckte många tankar och kändes som en sån där bok alla borde läsa. Känns väldigt aktuell med tanke på samhällsutvecklingen. Hoppas som sagt du gillar den. Jag hade som du väldigt låga förväntningar med tanke på Pojkarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande. Har faktiskt påbörjat den nu. Tror den kommer vara bra faktiskt.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...