tisdag 16 januari 2018

Minisar: Två ljudböcker

Här kommer två minirecensioner på två ljudböcker jag läste nyligen. Skriv i kommentarerna om det är något mer ni vill veta om böckerna. 


DITT LIVS AFFÄR AV FREDRIK BACKMAN


Mina kommentarer: Har för mig att jag läste den här novellen på Fredrik Backmans blogg då han publicerade den, men jag recenserade den aldrig. Och nu när jag hörde att Fredrik läst in den själv som ljudbok så kunde jag inte låta bli att lyssna.

Jag tycker novellen är bra... men inte lika bra som den andra novellen jag läste av honom, fastnade mycket mer för den. Så därför får det bli fyra tassar till Ditt livs affär.


ENSAM I PARIS OCH ANDRA HISTORIER AV JOJO MOYES

Mina kommentarer: Egentligen köper jag alla böcker av Jojo Moyes, men då detta bara är en novellsamling kände jag att jag lyssnar på den här som ljudbok istället eftersom noveller inte är alls min grej. Gillade dock första novellen om Nell. Vilken skitstövel till pojkvän dock. Sedan störde jag mig lite på uppläsarens "mans-röster". Lät väldigt tillgjort och gjorde inte riktigt boken rättvisa tycker jag. Annars som sagt en hel okej bok. Brydde mig dock inte så mycket om de andra novellerna, utan det var mest den första jag tyckte var bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...