tisdag 2 januari 2018

Tower of dawn!?

Vad är det här? Jag sprang på denna bok på Akademibokhandeln i helgen. Hade helt missat den här... hade ingen aning om att det släppts ytterligare en bok i serien. När släpptes den och är det fortsättningen på Empire of storms eller? Har inte sett något om den på Booktube heller överhuvudtaget. Jättekonstigt! Kan ju iofs ha att göra med att jag har avföljt en del booktubers som jag tröttnat på. Men är detta sista boken i serien? Och varför matchar den inte med de andra böckerna? Har nån läst den? Är den bra?

Ja, ni hör ju... jag har tusen frågor! Och detta framför allt eftersom jag verkligen vill ta tag och fortsätta läsa den här serien nu i år. Det är ju faktiskt ett av mina mål.


3 kommentarer:

 1. ToD började som en mellanbok/långnovell SJM skrev för att Chaols perspektiv inte fick plats i EoS. Ganska snart framgick det dock att projektet hade vuxit enormt, och nu räknas ToD officiellt som den sjätte boken i serien (som nu alltså får sju delar totalt). Mycket viktiga saker händer i den, så man måste definitivt läsa den för att hänga med i handlingen sen. Personligen tycker jag också att det är en av de bästa delarna i serien. Man följer alltså främst Chaol, men också några nya karaktärer. Eftersom du inte läst EoS än så säger jag inget mer om handlingen, mer än att den är väldigt spännande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack Laura. Så himla bra info. Då vet jag! :-)

   Radera
 2. Toppeninfo, jag har precis upptäckt den här serien och måste läsa övriga delar också :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...