lördag 24 mars 2018

Recension: Allt eller inget av Simona Ahrnstedt


Simona Ahrnstedt – Sveriges romancedrottning – är tillbaka!

Lexia Vikander är copywriter på en reklambyrå och älskar sitt arbete. Ändå känns det som om hon inte riktigt passar in. I reklamvärlden är alla kvinnor pinnsmala och kalorifixerade. Alla utom hon. Dessutom är det stökigt på jobbet. En ny ägare har tagit över, och ryktet säger att många ska få sparken.

För att trösta sig sitter Lexia i en bar och dricker alldeles för många rosa drinkar. Ingen flirtar med henne, och hon känner sig misslyckad. Men plötsligt sitter han bredvid henne, den snyggaste man hon kan tänka sig.

Adam Nylund är en hård man. Han är värstingen från förorten som blev vd och är känd för sin hänsynslösa stil. Han har kommit till Stockholm för att rensa upp på bolagets nyinköpta reklambyra. Egentligen fokuserar han enbart på arbete, men kvinnan på barstolen intill väcker hans intresse. I alla fall tills hon fyllekysser honom och sedan kräks på hans skor.


På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef: Adam.

Allt eller inget är en underhållande roman om moderna kvinnor, het passion och omöjliga kroppsideal.


Älskar ju allt Simona Ahrnstedt skriver. Den här boken är inget undantag, dock tycker jag inte den är riktigt lika bra som hennes serie som börjar med En enda natt.

Boken var lättläst och underhållande, precis som hennes böcker brukar vara och jag gillar konceptet. Kvinna faller för en man ute på krogen och inser morgonen efter att han är hennes nya chef - uh-oh!

Jag gillar karaktärerna. Dock inte lika mycket som jag tyckte om de karaktärerna i författarens andra serie. Så det drar ner betyget lite. Jag tyckte om hur den slutade dock, med Lexias brandtal. Tyckte verkligen hon förtjänade lite revansch, så det var bra att hon fick det där i slutet. Betyget får bli en fyra. Boken var bra och precis vad jag behövde för att försöka undvika en lässvacka - men saknade ändå det där lilla extra för en femma.


Nu längtar jag redan efter att få läsa mer av Simona Ahrnstedt, som snabbt har kommit att bli en auto-buy author för mig!


Titel: Allt eller inget
Författare: Simona Ahrnstedt
Serie: -
Förlag: Bokförlaget Forum
Utgivningsår: 2017
Sidantal: 417
Rec-ex: Nej
Finns hos: Adlibris


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...