söndag 20 maj 2018

Recension: Of Poseidon av Anna Banks


Galen, a Syrena prince, searches land for a girl he's heard can communicate with fish. It's while Emma is on vacation at the beach that she meets Galen. Although their connection is immediate and powerful, Galen's not fully convinced that Emma's the one he's been looking for. That is, until a deadly encounter with a shark proves that Emma and her Gift may be the only thing that can save his kingdom. He needs her help--no matter what the risk.

Of Poseidon is the start of The Syrena Legacy series by Anna Banks.


Den här boken har stått oläst så sjukt länge i hyllan. Men nu i maj blev jag sugen på att läsa lite paranormal igen. Var ju så himla länge sedan - och jag blev faktiskt positivt överraskad. Den här boken var lättsam, lättläst och rolig. Och framför allt ganska fast paced. Precis vad jag behöver nu under min lässvacka. Jag gillar hur den är skriven. Det händer mycket och den är bitvis också ganska komisk och jag inser att jag faktiskt har saknat att läsa den här typen av böcker. Vilket jag inte trodde. Jag trodde ju att jag var trött på paranormal romance och sjöjungfrur, men icke. Blir faktiskt sugen på att läsa mer och jag saknar faktiskt min gamla Twilight-period.

Dock så förutspådde jag tvisten där på slutet ganska tidigt. |Spoiler| Det är väl klart att det är mamman som måste vara Syrena. Blev lite irriterad på att de bara misstänkte pappan.
|Slut på spoiler|

Blir faktiskt sugen på fler böcker i den här stilen, så är i skrivande stund redan igång med bok två i serien. Är det någon som har några boktips i samma genre, dela gärna med er av dem i kommentarerna!


Titel: Of Poseidon
Författare: Anna Banks
Serie: The Syrena Legacy #1
Förlag: Square Fish
Utgivningsår: 2013
Sidantal: 380
Rec-ex: Nej
Finns hos: Adlibris


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...