onsdag 18 juli 2018

Det var den Läs-a-lot:en... rapportera in era resultat nedan.

Det var den Läs-a-lot:en... hoppas att ni tyckte det var lika kul som jag gjorde och att det gick bra för er med läsningen. Om ni är nyfikna på att se hur det gick för mig med mina mål, kolla gärna in vloggen nedan.

Rapportera in era resultat i kommentarerna på detta inlägg och TACK för alla nya följare på Instagram. Funderar på att följa upp det här vloggandet med en "Instagram followers control my day"-video. Vad tror ni om det? Skriv också om ni vill se en sådan video i kommentarerna.

Och kom ihåg att jag behöver ha in era resultat så fort som möjligt för att kunna kora en vinnare. Ni har till och med imorgon den 19 juli kl. 18.00 på er, efter det går det inte längre att rapportera in resultat. Vem som har vunnit kommer jag sedan att annonsera på Instagram Stories! Så viktigt nu att följa mig på Instagram! Priset *hint hint*  är en hemlig inbunden Young adult-bok!

10 kommentarer:

 1. Jag läste 619 sidor. Himla kul. Hoppas det blir fler tävlingar

  SvaraRadera
 2. Läste 1544 sidor och läste klart 5 böcker. https://boklysten.blogspot.com/2018/07/resultat-las-lor-sommar-2018.html

  SvaraRadera
 3. Läste 878 sidor https://lenasgodsaker.blogspot.com/2018/07/las-lot-sommar-2018-slutuppdatering.html

  SvaraRadera
 4. Trevligt att du vill hålla i läs-a-lot och här är mitt resultat, med 1139 sidor.
  Här kan du även läsa mitt inläggg
  https://mittbokintresse.blogspot.com/2018/07/resultat-av-hur-lasningen-gick-i-las.html

  SvaraRadera
 5. Du kanske borde dölja kommentarer på det här inlägget för att göra det lite mer spännande? :) Men jag har i alla fall läst 1155 sidor och är sjuuuukt nöjd samtidigt som tävlingshjärnan i mig är besviken för jag ser att jag inte vunnit, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckas inte riktigt dölja kommentarerna. Vet inte varför, utan det går bara att dölja och stänga av dem. Har nu satt de i modereringsläge för kommande. Men mer än så verkar inte gå att göra.

   Radera
 6. 1916 sidor hann jag med! Otroligt nöjd :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...