söndag 15 juli 2018

Minirecensioner: Två ljudböcker

Här kommer två recensioner av två ljudböcker jag har lyssnat på nyligen via Nextory. Snälla, berätta vad ni tror hände med Madeleine McCann! Så nyfiken på vad NI tror!Mina kommentarer: Hade ganska höga förväntningar på den här. Att den skulle ge mig en riktigt mysig sommarkänsla, men jag vet inte. Tyckte inte den lyckades med det och jag hade väldigt dålig koll dessutom i förväg på vad den handlade om. Så blev lite besviken. Skrattade dock till några gånger åt Sophia och hennes farmors dialoger. Men i övrigt en besvikelse.Mina kommentarer: Har varit otroligt fascinerad av mysteriet Madeleine McCann länge nu och kom mig äntligen för att lyssna på denna bok. Dock har jag varit lite tveksam ett tag för att jag sedan länge har bestämt mig för vad jag tror - och det är att det är föräldrarna själva som ligger bakom. Jag vet att det är lite kontroversiellt, men det är vad jag tror. Därför har jag lite svårt att förstå mig på mamman som ju har skrivit den här boken och tycker inte hon ger svar på tal överhuvudtaget.

Tyckte ju redan från början när jag hörde talas om fallet att föräldrarna gjort mycket misstag och att de i många fall betett sig ganska underligt. Som till exempel att mamman direkt efter försvinnandet börjar skrika: "DE HAR TAGIT HENNE!" Vilka de undrar ju då jag? Detta skriver hon också genom hela boken: "Madeleine has been taken!" Tycker det är JÄTTEKONSTIGT! Hon ger heller ingen förklaring till detta, varför hon direkt antar det. Själv hade jag nog skrikit: "Hon är borta!" Inte direkt börja anta massa saker... Madeleine kan ju lika gärna ha vandrat iväg själv och ramlat i havet eller vad som helst. Nej, jag tror att det är föräldrarna som är skyldiga.

Så nyfiken, vad tror NI hände Madeleine McCann?6 kommentarer:

 1. Jag är nog lite på samma spår som du. Var det inte också så att de har hittat blod i föräldrarnas bil i nåt skede ? Min gissning är att en olycka har hänt så att Madeleine t.ex. har slått i huvudet och dött och så har föräldrarna fått panik och "gjort sig av" med kroppen. Ofattbart om det skulle vara så men jag tror mer på nåt sånt än att det skulle ha varit med avsikt. Dock hoppas jag varje gång det står i media om en upphittad flicka, död eller levande , att de ska va lilla Madeleine. Sorgligt fall hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror exakt samma. Tror inte att de gjorde det avsiktligt utan att det var en olyckshändelse som de försökt dölja då de fått panik. De var ju läkare med så tänker att de nog gett henne något att sova på, sömntabletter för att de ska kunna lämna henne själv i lägenheten för att kunna gå ut och umgås med vänner - överdoserat och så har hon dött av misstag.

   Det stämmer att de hittat blod i bilen. Ja, det är ett sorgligt fall och jag hoppas att det någon gång blir löst.

   Radera
  2. Jaa det hade jag glömt att de var läkare. Bra teori du har där. Hoppas också att vi får veta vad om hände.

   Radera
  3. Ja, verkligen. Jag hörde den teorin någonstans och tyckte inte att den lät helt orimlig!

   Radera
 2. Det är väl hundar som reagerat också både i lägenheten de bodde i under semestern och i bilen? Både spårhund och likhund har jag för mig att jag har hört på någon podd.

  Men jag är inne på samma spår som dig. Att föräldrarna har något med det att göra, att det var en olycka och de fick panik och reagerade helt galet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt. Det är hundar som har reagerat i alla fall i bilen. Tror i lägenheten också.

   Ja, jag tror det är föräldrarna!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...