söndag 21 oktober 2018

Recension: Kvinnan på tåget av Paula HawkinsRachel har inget jobb och ingenstans hon behöver vara. Ändå tar hon tåget samma tid, varje dag. Varje dag ser hon ett ungt par i huset intill spåret. Jason och Jess kallar hon dem. I Rachels ögon är deras liv lika perfekt som hennes eget en gång var. Men en dag ser hon något från tågfönstret som skakar om henne. Nu ska hon visa alla att hon är så mycket mer än bara kvinnan på tåget.

Över 2 miljoner sålda ex i USA. #1 på amerikanska och engelska topplistorna!Blev sugen på att lyssna på en thriller via Nextory och då tänkte jag att jag skulle testa denna. Har liksom ignorerat den innan. Vet inte varför... Troligen för att den blev för hypad. Nu blev jag i alla fall sugen och jag tyckte den var helt okej. Lite förvirrande ibland.

Beslutade mig även för att titta på filmen med Emily Blunt och tyckte den också var helt okej. Dock hade jag hoppats att jag skulle fatta mer då jag tittade på filmen, men tyckte även den var lite förvirrande ibland och det fanns stunder då jag inte riktigt hängde med i alla tidshopp och point of views. Men över lag en bra bok och filmatisering tycker jag. Dock hade jag nog hoppats på en lite större reveal i slutet. Slutet blev jag lite besviken på. Men över lag gillar jag verkligen den här typen av thrillers där man inte riktigt vet vem som är god eller ond. Har ni några fler tips på böcker i samma genre, tipsa mig gärna i kommentarerna.

Titel: Kvinnan på tåget
Författare: Paula Hawkins
Serie: -
Förlag: Massolit förlag
Utgivningsår: 2015
Speltid: 11 tim 52 min
Rec-ex: Nej

Finns hos:
Adlibris


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...