måndag 12 november 2018

Minirecensioner: Ljudbok x2

Då var det dags att inleda recensionsveckan här på bloggen. Först ut kommer här två minirecensioner av två ljudböcker jag lyssnat på via Nextory under oktober.
Mina kommentarer:
Eftersom det var ungefär en månad sedan jag lyssnade på den så har jag den ju inte färskt i minnet längre. Men jag minns att jag tyckte den var ganska rolig trots att den handlar om en tjej som blivit mördad och som lever vidare som spöke. Men den är skriven på ett lättsamt och roligt sätt - så är ju inte tänkt som någon tung bok. Fick mig lite att tänka på Ghost, ni vet den där gamla filmen med Patrick Swayze och Demi Moore.

Dock inget jag tycker var så där jätteminnesvärt, men den får en trea i betyg. Helt okej läsning.Mina kommentarer:
Den här boken hade jag höga förväntningar på då jag hörde att den var inspirerad av Manson-familjen. Jag har alltid fascinerats av sekter och tyckt det varit otroligt skrämmande men samtidigt väldigt spännande och intressant att läsa om. Därför ville jag verkligen ge den här boken en chans.

Tyvärr så tyckte jag inte att den grep tag i mig riktigt, så betyget landar endast på en tveksam trea. Jag hade velat bli mycket mer berörd än vad jag blev.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...