söndag 17 februari 2019

Minirecensioner: Med hälsning från Båstad och En dag ska jag lämna allt det här

Då var det dags för två minirecensioner igen. Här har vi nämligen två ljudböcker jag lyssnat på så här i början av året.


Mina kommentarer: Tänkte jag skulle prova att läsa någonting mer av Jenny Fagerlund efter att ha läst hennes 24 goda gärningar i december förra året. Tyckte även denna var bra. Även om det inte blev någon full pott så tycker jag ändå att den absolut är läsvärd.

Jag kunde relatera till huvudkaraktären, just det här med att bry sig så himla mycket om vad andra tycker. Att det alltid ska behöva hållas upp någon slags fasad utåt. Att det inte är okej att misslyckas. Tyckte så synd om Linda när hon inte kunde berätta om jobbet för någon utan fick försöka hålla skenet uppe, trots att det måste ha känts jättejobbigt.


Mina kommentarer: Jag har läst en bok av Katarina Bivald tidigare, som jag älskade - så hade hoppas att detta skulle bli en ny favorit. Så blev det dock inte. Förstod mig inte på den här alls, kände ingenting för karaktärerna. Verkar inte gilla sådana här böcker där karaktären dör och sedan ska försöka att utföra massa goda gärningar för de som fortfarande lever... nä, jag vet inte. Fastnade inte alls för den. Hade hoppats på så mycket mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...