lördag 2 februari 2019

Recension: Gudar och monster av Laini Taylor


 

Nu är den här, den rafflande upplösningen i sagan om änglar och chimärer, om Akiva och Karou med sitt blåa hår och om ett tusenårigt krig som måste få ett slut.

Känns som det var evigheter sedan jag läste de första böckerna i den här serien så kan ju inte påstå att jag kommer ihåg sådär jättemycket. Men eftersom serien är väldigt lättläst tyckte jag ändå att det fungerade ganska bra trots att jag inte mindes så mycket. Jag kom liksom in i världen igen lite vartefter som jag läste.

Jag gillar verkligen världen och att läsa om änglar. Så himla fint. Blev faktiskt lite sugen på att plocka upp någon annan bok med ängeltema. Någon som har något tips?

Karaktärsmässigt så gillar jag självklart Karou och Akiva, men mina favoriter är faktiskt inte huvudkaraktärerna utan Zuzana och Mik. Älskar Zuzana överhuvudtaget och tyckte att det var så gulligt att Mik tänkte fria till henne efter att han utfört några hjältedåd. Så himla charmigt!

Tycker serien fick ett värdigt avslut och jag skulle absolut kunna tänka mig att läsa något mer av Laini Taylor i framtiden.
Titel: Gudar och monster
Författare:
Laini Taylor
Serie: 
Önskemånglarens dotter #3
Förlag:
Bazar Förlag
Utgivningsår:
2015
Antal sidor:
581
Rec-ex: Ja. Tack Till Bazar Förlag !
Finns hos: Adlibris2 kommentarer:

  1. Jag ska preciiiis påbörja den här men minns inte heller så mycket av böckerna innan, knappt någonting. Så jag hoppas att det kommer att fungera hyfsat ändå!

    SvaraRadera
  2. Så mysig bild, med söta hunden, säng, bok och sockor! Jag har inte läst boken, men det var ett väldigt snyggt omslag.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...