tisdag 10 december 2019

Minirecensioner x4.

Eftersom jag haft en ganska lång läs -och bloggpaus nu, så har jag här fyra böcker jag läste ut redan i augusti, men som jag ej recenserat ännu. Kommer inte ihåg jättemycket av dem, men ska försöka minnas lite iallafall.Mina kommentarer: Tyvärr så fastnade jag inte alls för den här boken. Hade höga förväntningar att den skulle vara lika bra som första boken jag läste av Jenna Evans Welch, men tyckte inte karaktärerna här kändes alls lika mysiga att följa och tyckte mest Road-tripen var långtråkig.Mina kommentarer:
Jag gillar verkligen Kody Keplinger och den här boken var bitvis också helt okej - men långt ifrån hennes bästa. Det kändes som att något fattades för att jag verkligen skulle fastna på det sätt jag gjort när jag läst hennes andra böcker.Mina kommentarer: Nej, gillade inte alls denna faktiskt. Kunde inte sätta fingret på vad det var, men något var det som gjorde att jag knappt tog mig igenom boken - trots att den är superkort och lättläst. Gillade att den kändes väldigt inkluderande dock och fokuserade mycket på vänskapsrelationer, men var ändå något i sättet hur den är skriven som jag inte klickade med.Mina kommentarer:
Av dessa böcker jag precis recenserat så är detta helt klart min favorit. en riktig liten feelgood-pärla. Den var riktigt mysig och lämnade mig med en sådär härlig känsla som man ju vill ha efter att ha läst en feel-good.
1 kommentar:

  1. Jag bor och arbetar i Storbritannien. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig med två barn, jag kändes som att avsluta allt, jag begick nästan självmord eftersom han lämnade oss med ingenting, jag var känslomässigt nere allt detta medan. Tack vare en stor stava caster som heter Dr Ilekhojie som jag träffade online som förde min man tillbaka till mig. På en trogen dag, när jag bläddrade på internet, stötte jag på flera vittnesbörd om Dr Ilekhojie. Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botade cancer och annan sjukdom, tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...