lördag 1 augusti 2020

Tack för allt.

I oktober 2011 började jag blogga här. Nu över 10 år senare känner jag mig klar. Det är dags att säga hejdå. Bloggandet är inte längre var det var då - för 10 år sedan. Lusten och orken finns inte längre. När sedan Blogger valde att införa ett nytt gränssnitt som inte min mall längre klarar av så blev det droppen. Ingen vet hur länge det gamla gränssnittet kommer att finnas kvar, har nu fått meddelanden om att det bara är en tidsfråga innan ALLA bloggare kommer att flyttas över till det nya och när det händer kommer alla mina gamla recensioner helt enkelt att försvinna vartefter. Därför väljer jag att sluta och lägga ner bloggen nu medan alla inlägg finns kvar. För rör jag inte mallen så kommer inläggen att finnas kvar. Börjar jag försöka redigera i det nya läget så kommer det att försvinna och då låter jag det hellre ligga kvar som det gör nu. Jag har länge funderat på att sluta blogga så när denna nyhet kom så väljer jag att se det som ett tecken. Bloggen har länge känts som en börda. Nu vill jag istället ägna mig åt det jag tycker är roligt: Instagram och Youtube. Den här bloggen kommer dock att ligga kvar som ett minne - eller om jag skulle vilja ta upp bloggandet igen av någon anledning i framtiden.

Tack för allt, tack till alla härliga människor jag träffat tack vare bloggen och tack för alla recensionsexemplar jag fått under tiden som jag bloggat. 


Här kan ni hitta mig framöver för jag kommer inte att lämna bokvärlden. Nu kommer jag istället att lägga min tid på Bookstagram och Booktube, så jag hoppas vi ses där.

Instagram: @nellon_bookish

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAcb_VvCFuzKXuGXGXQcACg?view_as=subscriber


/Nelly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...