fredag 2 december 2011

Månadsrapport: november 2011

Läst i november 2011; 


Gone, Övergivna - Michael Grant
The Princess Diaries - Meg Cabot
En shopaholic i New York - Sophie Kinsella
En shopaholic säger ja - Sophie Kinsella
Sweet Valley High, The new Elizabeth -  Francine Pascal
Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag - Sara Ohlsson
Hemsökt, Älska dig till döds - Meg Cabot
Sweet Valley High, The morning after - Francine Pascal
Mitt perfekta liv - Sarah Dessen
Hemsökt, Det nionde kortet - Meg Cabot

Bästa boken var:  Mitt perfekta liv av Sarah Dessen. Jag blev verkligen helt kär i den boken. Även Hemsökt-serien var en positiv överraskning.


Sämsta boken var: Gone - Övergivna. Orkade knappt läsa ut den. Den kändes bara för barnsligt skriven för att jag skulle orka fortsätta läsa. Kanske hade fungerat bättre på engelska, jag vet inte. Försökte även läsa Med beröm godkänd av Cecily von Ziegesar, men den räknar jag inte ens med för jag gav upp efter bara nåt kapitel. Den var inte alls min stil. Ingen idé att förstöra läsglädjen på en bok man vet att man inte kommer att orka läsa ut. 

Antal böcker lästa på engelska: 3
Antal böcker lästa på svenska:
7

Sammanfattning av månaden: Har läst galet mycket under november, vilket känns jätteskönt. Hatar lässvackor. Nu hoppas jag på att december blir lika bra! Det borde bli lika bra eftersom jag förhoppningsvis får lite ledigt den här månaden.


Planerar att läsa i december:  Fortsättningen på Hemsökt-serien, fler Princess-diaries böcker och "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" av Lucy Dillon som jag verkligen är SUPERTAGGAD att börja läsa! Jag skulle också vilja läsa fortsättningen på Shopaholic-serien.

2 kommentarer:

  1. Håller helt med till punk och pricka om Gone, Övergivna. ;)

    SvaraRadera
  2. Skönt att någon håller med. Enda anledningen att jag läste ut den var att jag hade fått den som rec-ex och kände att jag var tvungen att läsa ut den.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...