torsdag 30 augusti 2012

Ignorera förra inlägget!

Okej, så inlägget jag skrev igår kan jag ju stryka. Jag försökte läsa De utvalda - Tankeläsaren nu på eftermiddagen. Och kände nästan direkt att nää - det var verkligen inte min cup of tea alls. Jag gillar inte alls när det är kartor och skitmånga namn att hålla reda på och kungadömen och blabla... inte min grej, det får mig att tänka på en gammal upplaga av Sagan om ringen som jag försökte mig på att läsa när jag var typ 13 år eller nåt. En liten klump till pocket med pyyyyyytteliten text. Jag tog mig inte ens igenom första kapitlet. Fy! Efter det tål jag inte den typ av böcker. Det här var ju inte riktigt samma sak, men iallafall. Nä, inte min grej. Tyvärr! Missförstå mig rätt dock. Jag ÄLSKAR Sagan om ringen-filmerna... men att läsa den typ av böcker - GÄSP!

Så att missa signeringen nästa vecka är faktiskt inte någon jätteförlust när jag ändå inte gillar serien.

Dock har jag ett problem nu, för jag har ju köpt de två böckerna och nu vill jag ju bli av med dem eftersom jag missförstått vad det var för typ av böcker. Så nu undrar jag om det är någon som kanske vill köpa dem av mig? Jag kan sälja dem för fraktkostnad + en liten summa. (som kan diskuteras) Alternativt byta dem om någon är intresserad av det?

Så snälla help me out!

2 kommentarer:

  1. Beror på priset - annars kan jag tänka mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra. Priset kan vi diskutera. Men ett förslag, du kan få båda för 200:- och det är ink. porto. Så med frakt 200:-, då får du en rejäl rabatt i och med att jag betalade 129:- för en bok.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...