tisdag 7 augusti 2012

Min nya bokvän!

Ni som läser min blogg vet ju att jag för ett tag sedan efterlyste en bokvän. Idag låg det ett paket och väntade på mig när jag kom hem...
Länkar till bloggar som nämns i videon:

Madelenes blogg, ni som inte redan följer henne... vad väntar ni på?
Padfootandprongs07 Youtube vlog. Superhärliga videor!
Ariels Youtube vlog.8 kommentarer:

 1. Det var så kul att titta på den här videon! Jag var lika spänd jag, och det var underlig att se mitt packet i din video. Jag tänkte nog att du skulle gissa rätt. Först hade jag tänkt skicka en annan John Green bok, stod och valde mellan två i bokhandeln. Men sen valde jag ändå den jag hade läst, för att jag visste att den va bra och jätte kul!

  Jag längtar efter att mitt packet kommer, har inte än kunnat gissa. Jag har kanske en liten aning, men vet inte om den är rätt. Men funderar på att göra en video också, för det blir roligare då. Men ser verkligen fram emot resten av våra bokväns packet, teman och gissningar!

  Ser fram emot att se vad du tycker om båda böckerna efter du har läst dom! :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du gillade videon. Blev jätteglad över båda böckerna. Ska bli riktigt nice att läsa!! Vill läsa dem nu på en gång.

  Ska bli intressant och spännande att se vad du tycker om din bok. Det gör ju absolut ingenting om man gissar fel... det är ju bara på kul liksom. Åh, gör jättegärna en video!! Älskar att kolla på videor... (men du behöver inte om du inte vill.) Bara man gör nån typ av inlägg med gissning och avslöjande av vilken bok man fått.

  Jag med. Ska bli så kul!! :-)

  SvaraRadera
 3. Tycker att det här är en jätterolig idé! Har ju sett den hos Raeleen och tyckt att det varit jättemysigt:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, älskar att få paket så det här ju toppen!

   Radera
 4. Sv: Nu ska videon funka som den ska! ^^

  Har faktiskt tänkt på Vattenmelonen också men de hade den inte inne nu såg jag :/ Men ska ha det i åtanke när jag väl ska sätta igång med Keyes. Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra då ska jag kolla.

   Ja du behöver ju inte bry dig om mitt tips. Bara så att du inte tror att det är så Marian Keyes skriver i och med att just den boken är ganska annorlunda.

   Radera
 5. Vilken rolig idé, jag har faktiskt sett Raeleens och Ariels video på youtube innan =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar den här idén!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...