lördag 1 mars 2014

Temavideo: Kärlek

Ny temavideo äntligen uppe på bloggen! Riktigt nöjd med böckerna i detta tema, men som ni säkert märkt så har jag inte helt hållit mig till den listan jag ursprungligen valde att läsa. Detta var främst på grund av tidsbrist och för att jag var mer sugen på att gå vidare med nästa tema istället. Jag hoppas att det är okej med alla. Alldeles strax så kommer det även upp en video där jag pratar lite om nästa tema. 
So stay tuned.

6 kommentarer:

 1. Trevlig video! Kul att få veta mer om böckerna i kärlekstemat!

  Sommarbruden har jag oläst hemma, har läst och gillat två andra böcker av Conlon-McKenna så det ska bli kul att läsa Sommarbruden också så småningom.

  Jojo Moyes blir jag verkligen sugen på att läsa, såg att den var på rean men köpte den inte då, men min svägerska köpte den så jag kanske ska passa på att låna den av henne. :-)

  Kul med ett versbokstips! Jag har bara läst Sonya Sones hittills bland versböcker, gillade dem, så att läsa mer vers vill jag gärna! Har du läst Sonya Sones?

  Blir också nyfiken på Eleanor & Park förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade videon.
   Nej har inte läst nåt av Sonya Sones.

   Radera
  2. Jag har recenserat Sones här: http://havsdjupens-sal.blogspot.se/2014/02/sonya-sones-x2.html
   Har du läst fler versböcker? Det är en ny genre för mig, roligt att ha hittat en sådan! :-)

   Radera
  3. Du kan titta bland mina recensioner. Jag har läst massor med böcker av Ellen hopkins som är min favorit av versförfattare. Jag har även läst Far from you av Lisa Schroeder.

   Radera
 2. Hej! Jag hittade din blogg precis nyss :)
  Jag läste Livet efter dig för bara några dagar sen, den var så himla bra, jag satt verkligen och grät i slutet av den och nu vill jag köpa ett ex till alla jag känner.
  Blev nyfiken på Eleanor & Park, den ska kollas upp.

  Jättefin blogg, jag ska besöka den igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar min blogg. :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...