lördag 5 april 2014

Bokbabbel: Gamla favoriter

Elen på Bokpotaten håller på med VEDA (Vlog every day in April) och undrade om jag ville gästvlogga lite hos henne. Här är mitt första bidrag som handlar om mina gamla favoriter. Alltså böcker jag gillade innan jag började blogga.

Titta på Elens video här: http://bokpotaten.blogspot.se/2014/04/bokbabbel-gamla-favoriter.html

8 kommentarer:

 1. Jag har läst samma böcker som dig. Är ju något år äldre än dig men det stämmer bra ändå. Jag tycket bäst om Sweet Valley Sagaböckerna. Jag läste flera av de andra tvillingböckerna också som jag lånade av en kompis.
  Annars läste jag en massa Wahlströmsungdomsböcker som Sandraböckerna och en massa hästböcker som Lotten, Petra m.fl. Men jag läste också en massa Kittyböcker och bröderna Hardy.
  Älskade också Sagan om Isfolket som jag läste i ettan på gymnasiet.

  SvaraRadera
 2. Omg, Sandraböckerna... åh jag älskade dem! Visst var det de som handlade om en tjej som jobbade hos veterinären och ville bli veterinär. Grät massor till de böckerna kommer jag ihåg.

  SvaraRadera
 3. Verkligen trevligt bokbabbel. Kitty och Fem-böcker var favoriter även hos mig när jag var liten. Jean M. Auels serie har även jag plöjt. Den är så intressant!! Utvandrarsviten läste jag för första gången när jag var i 20 års åldern och är nu inne på tredje omläsningen. Det är helt fantastiska berättelser och Moberg har ett Underbart språk!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller verkligen med. väldigt bra böcker alla de där!

   Radera
 4. Det blev mysigt bokbabbel av det här :)
  Jag hade ett par Tvilling-böcker, vet att jag började läsa en gång men inte alls kom in i dem, så nej, inte min grej. Men Kitty! Åh, hade jag glömt :D Mamma har en låda full av Kittyböcker (gissar på 30-40st) och jag plöjde allihop en sommar, gillade verkligen dem där under en kort period. Blev lite sugen på att läsa Mobergs böcker nu, de står i hyllan men har bara läst första (påtvingat i sjunde klass). Kanske kan bli av så småningom, vet faktiskt inte redit hur det går för dem där borta i Amerikat.

  SvaraRadera
 5. Hallå! tack.
  Kitty var mysigt att läsa! Mobergs böcker är så bra. Jag blev dock aldrig tvingad att läsa de i skolan isåfall hade jag nog avskytt dem. Jag läste dem på eget initiativ och oj vad bra de var!!
  Skulle vilja köpa de där pocketutgåvorna som ser broderade ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köp! De är ju grymt snygga! :D

   Radera
  2. Ja, har bara svårt att köpa böcker jag redan har. Lägger ju hellre pengar på böcker jag inte har!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...