söndag 13 april 2014

Läs-a-lot påsken 2014.


Bild lånad från Bokzoem


Jajjemen nu är det dags för Läs-a-lot påsken 2014. Kul med såna här Läs-a-lot:s varje lov tycker jag och framför allt väldigt kul att det är olika bloggar som håller i stafettpinnen varje gång. Det borde vi göra till nån slags tradition!

Denna gång är det bloggarna Bokzoem och Bookshelf som drar igång det här och Läs-a-lot:en kommer att hålla på mellan natten till måndagen 14/4 (kl. 00.00) och avslutas lördagen 23.59. Det börjar alltså i natt. Kul!


Jag kommer att jobba mån-ons så kanske inte blir så mycket läst under de dagarna. Men jag kommer att satsa lite hårdare mot slutet tors-lör då jag ju är ledig.

Jag tänker nog inte ha några direkta mål den här gången då jag ju bara är ledig tre av dagarna men jag kommer givetvis satsa på att läsa så mycket som möjligt. Har ju bla. en ganska lång bilresa att hinna läsa mycket under så jag tänkte att ett mål ska vara att försöka hinna läsa ut minst 2 böcker under den här perioden. Men det får nog vara mitt enda mål då jag ju som sagt inte har lika mycket fritid under detta lov som jag ju brukar ha.

Blir nog inte så många videouppdateringar heller. Men satsar nog på att uppdatera minst varannan dag. Sedan får vi se om det blir en video eller ett vanligt inlägg.

Sist men inte minst, här är vad jag planerar att läsa, kan ju dock ändras:


Bild från mitt Instagram.


Nån som har läst nån av dessa?


2 kommentarer:

  1. Har inte läst någon av böckerna, men jag vill läsa "Det handlar om dig"! Ska nog ta och klicka hem den snart. :) Jag jobbar måndag-torsdag så kommer nog inte hinna läsa så mycket mer än vanligt under veckan, men jag ska försöka!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...