onsdag 31 december 2014

Bästa böckerna från 2014!

Hämta en kopp te och gör dig redo för en låååång video. Nog min längsta ever, men vill du se vilka mina favoritböcker från det gångna året är så är det absolut värt en titt.GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

10 kommentarer:

 1. Ett videosvar ligger uppe på min blogg nu! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul! Ska genast kolla in!

   Radera
 2. Ah Wonder (Undret) står på min TBR-lista. Hade redan tänkt lägga i nästa beställning.
  DUFF var så bra. Du måste läsa hennes andra böcker med! Amy and Rogers Epic detour (4 nätter..) älskade jag med. Måste få tummen ur med hennes senaste snart. Läste lite mer om Selection nu, verkar kul. La den på min TBR. Jane Eyre har du redan gjort mig sugen på genom dina inlägg. La till den med nu. Har du läst Stolthet och Fördom? Den läste jag i januari och älskade. Var lite klurig i språket initialt, men man kom till slut in i det. Förvisso har jag sett filmen flera gånger så det kanske hjälpte en att hänga med i handlingen. Det handlar om dig ligger redan på min TBR, hade tänkt beställa den nästa gång. Nu får det bli så! Åh Eleanor and Park var så fin! Vilken härlig lista =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du gillar min lista. Kul att så många av mina favoriter står på din TBR.

   Radera
 3. Amy and Rogers epic detour blev faktiskt min sista bok för året. Gillade den! Expeditionen var min absoluta favoritbok förra året, fullkomligt älskar den! :D
  Jane Eyre är också en favorit sedan länge. Vad tyckte du om filmatiseringen? Min favoritfilmatisering är mini-serien från BBC. http://www.imdb.com/title/tt0780362/ Kan verkligen rekommendera den!
  Livet efter dig och Eleanor & Park hamnade på min lista över böcker jag gillade lite extra i år också. :) Har precis gjort en liten enkel årssammanfattning i min blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Expeditionen är så BRA!!!
   Har inte sett miniserien... men jag kommer kanske att kunna få tag på den. Har inte sett klart filmen. Började kolla på den. Ska se klart idag.

   Radera
 4. Jane Eyre är absolut min absoluta favoritklassiker. Jag har läste den många gånger och lär definitivt läsa den igen. Tidlös och en riktigt bra bok helt enkelt.

  SvaraRadera
 5. Har hört så mycket bra om Expaditionen och Undret - nån gång när tiden finns ska det bli av ....
  Det handlar om dig finns också högt uppe på min lista, men allra högst hamnade Outtalat och Mörk ängel <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mörk ängel var riktigt bra. Den har jag också läst.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...