lördag 11 juli 2015

Läs-a-lot. Dag 6.

Hallå allihopa! Klockan 13.00 kör vi en ny lässpurt. Ta fram era böcker och läs så mycket ni hinner fram till kl. 13.30! 📖📚 Lycka till!!
Bild från mitt Instagram.Antal lästa sidor idag: 176
Antal sidor lästa under spurten: 64 (2 poäng)
Antal lästa sidor totalt: 1048
Totalt antal utlästa böcker: 3


Kommentar:
Idag har det blivit lite mer läst jämfört med igår... men fick VÄRSTA Book hang-overn efter The Heir som jag läste ut idag. Har påbörjat min fjärde bok den här veckan men har svårt att släppa handlingen i The Heir. Fasen alltså, vilket slut!!! Vill ha nästa bok i serien NU!!! Hur ska jag orka vänta, tydligen ska sista boken släppas nästa år! Hur ska jag orka vänta så länge???? Har nu påbörjat To all the boys I've loved before men har som sagt väldigt svårt att koncentrera mig på den, eftersom jag bara vill läsa fortsättningen på The Selection istället.


Hur går det för er?

9 kommentarer:

 1. Jag läste 27 sidor på spurten och annars var det min bästa läsdag hittills! Läste de sista 139 (+spurten) sidorna i Cinder och känner att jag också kommer lida av bookhangover i morgon efter den ... tyckte Så Himla Mycket Om! Och aaargh slutet ... The Selection-trilogin verkar så mysig, måste verkligen försöka läsa snart ,..

  SvaraRadera
 2. Missade tyvärr spurten eftersom vi var hos släkten

  SvaraRadera
 3. 27 sidor för mig idag. Det är bara att inse - jag är ingen snabbläsare.... :)

  SvaraRadera
 4. Jag har haft en jättebra läsdag,men under spurten blev det 68 sidor lästa ur Stalker. Den hade inte hunnit bli så spännande än. ;) https://cinnamonbooks.wordpress.com/2015/07/12/las-a-lot-dag-6-ayearathon-dag-6-cramathon-dag-2/

  SvaraRadera
 5. 27 sidor hann jag med på spurten. Höll på att missa den för jag höll på med lite annat.

  SvaraRadera
 6. Jag hann med 101 sidor under spurten.

  /Mari Gadell

  SvaraRadera
 7. Under dagens spurt läste jag 31 sidor. Kika gärna på min blogg om du vill veta hur det för övrigt har gått under veckan.

  SvaraRadera
 8. Jag läste 31 sidor under spurten.

  SvaraRadera
 9. Amanda - Mjuppi (Instagram)12 juli 2015 12:16

  70 sidor under spurten för mig :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...