måndag 13 juli 2015

Read-a-long-info!

Knappt hade Läs-a-lot:en slutat förrän det var dags för nästa lilla utmaning. För att ta reda på mer, kika på videon.
Så! Har du inte heller läst klart Shatter me-trilogin men känner att det är dags nu och vill ha nån mer utmaning efter Läs-a-lot:en, häng med och läs med mig under juli/augusti. Och glöm inte hashtagen: #mafiläs på Instagram.

6 kommentarer:

 1. Jag tänkte haka på! Har ju precis som du läst de två första böckerna på svenska innan, men jag ska läsa om hela serien på engelska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt! Då är vi på samma nivå. Jag ska ta med mig i alla fall första boken på semestern. Glöm inte att hashtagga på Instagram så kan vi hålla koll på hur det går för oss. :-)

   Radera
 2. Vad kul, hade tänkte läsa klart trilogin i juni när jag fick den sista boken i present men hann inte, så blir ju perfekt att haka på. :) Har bara läst första boken, men tänkte läsa om den också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt!!! Jag hade hoppats att det skulle vara några, precis som jag som inte hunnit med att läsa alla delar ännu. Jättekul att du vill vara med, glöm inte att hashtagga #mafiläs på Instagram när du kör igång så att vi kan peppa varandra! :-)

   Radera
 3. Hakar på med att få Shatter Me-serien läst! Ska bara läsa The Last Echo först :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yay vad kul Lena!! :-) Då blir vi ett litet gäng i alla fall. Glöm inte hashtaggen på Insta när du sätter igång så att jag kan följa din läsning! xoxo

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...