lördag 6 februari 2016

Vilka ska jag köpa?

Okej, så jag har i princip gett upp om den här boxen som jag skrev om här. Den blir helt enkelt för dyr. Men vill fortfarande verkligen läsa den här serien eftersom jag är så sjukt sugen på klassiker just nu. Men jag vet inte riktigt vilka omslag eller utgåvor jag ska satsa på.

Någon som har läst serien? Vilka utgåvor har ni i så fall? Eller har ni sett några omslag av de här som ni tycker är fina och kan tipsa om?

9 kommentarer:

 1. herre gud vad fin boxen var! mitt bokomslag hjärta dog lite, synd att det är så dyrt med böcker :(. den klassikerna som jag sneglar på är alice i underlandet, på adlibris har dom en jätte fin utgåva av den i pocket. kram på dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är så sjukt så fin!

   Radera
 2. Jag satt också här och funderade vad jag skulle ta och göra med den här klassikern, men så hittade jag nyss den här utgåvan som jag nu fastnat för.

  http://www.simonandschuster.com/search/books/Imprint-Aladdin/_/N-1z13w4p/Ne-ph4/Ntt-anne+of+green+gables?options[sort]=BOOK_ON_SALE_DATE_SINCE_EPOCH|1||BOOK_ORDER|0

  Den finns i en pocketbox på 4 böcker (eller inbundna som köps en och en). Allt som allt har de tydligen gett ut 6 av 8 böcker i den här utgåvan som både häftad och inbunden. Tror jag i så fall satsar på den här istället eftersom man kan köpa dem från adlibris. Jag hoppas bara att de kommer att ge ut bok 7 och 8 också i denna utgåva..

  http://modernmrsdarcy.com/wp-content/uploads/2015/04/Anne-of-Green-Gables-simon-and-schuster-classics.jpg (åh så fina ryggar!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men de där såg jag också.

   Radera
 3. Här finns också andra utgåvor av serien, men alla har inte de 8 böckerna http://modernmrsdarcy.com/beautiful-editions-anne-of-green-gables/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fina utgåvor. Nu har jag lagt en beställning äntligen!

   Radera
  2. Åh, ser fram emot att se vilken utgåva du valde sen :)

   Radera
 4. Kan inte ge några tips förutom att vara försiktig med de svenska översättningarna. Upptäckte förra månaden att de är förkortade utan att det står i/på boken. Istället har jag lyssnat på dem på LibriVox.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå. Nej, jag ska läsa på engekska.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...