måndag 1 januari 2018

Dags för ny Read-a-long!

Jupp, som titeln säger är jag sjukt sugen på att köra igång en ny Read-a-long inom kort. Jag hoppas att ni är sugna på det. Känner att detta nästan håller på att bli mer min grej än läs-a-lot:arna nu faktiskt. Så himla kul att läsa samma bok tillsammans ju!

Känner nu inför det nya året också att planen är att köra ett par Read-a-long:s per år. Tänker mig kanske fyra stycken under 2018. Osäker på när exakt just nu. Men tänker köra den första nu i mitten av januari kanske. Sedan en i april, juli och en i typ oktober/november-ish. Vad tror ni om det?

Så... nu tänkte jag höra med er. Vilka böcker är ni sugna på att läsa och vilka tror ni skulle passa för en Read-a-long? Ge mig gärna förslag på fyra böcker ni tror skulle passa samt kommentera här för att anmäla intresse för att delta!


Så pepp!!

13 kommentarer:

 1. Som vi nämnde tidigare skulle det kanske vara kul att läsa To Kill a Mockingbird/Dödssynden. Andra böcker jag skulle vilja läsa är The Girls, Fyren mellan haven och Norra latin. Kul att du ordnar en read along igen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycet bra förslag på böcker måste jag säga. Fyren mellan haven vill jag också läsa + Norra latin. The girls har jag inte hört talas om.

   Radera
  2. Ah... flickorna på svenska ju... kopplade inte att det var samma bok. Trodde detta var nån ny. Äger tyvärr inte den, men kan kanske vara något mot slutet av året.

   Radera
 2. Det låter jätteintressant, har dock just nu inga specifika funderingar på böcker, men håller dock med Liza angående To kill a mockingbird (en bok jag har länge tänkt att läsa men aldrig gjort).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då tror jag att det får bli den första boken... verkar vara många som vill läsa den. Mig själv inräknad... men behöver nog en read-a-long för att verkligen få det gjort. En bok jag tror det är svårt för mig att prioritera själv.

   Radera
 3. Dödssynden som sagt! Annars vet jag inte. Jag tycker det kan vara kul med read-a-longs för lite längre böcker. Typ Den hemliga historien av Donna Tartt, Sista riket/Final Empire av Sanderson osv. För att det är lättare att ta sig igenom dem när man har hållpunkter och vet att man inte är ensam :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt i det! Tycker också att vi ska köra på kanske lite tyngre/längre böcker som ofta inte orkas med att läsa själv... för att man vill ha nåt mer lättsamt. Blir ju lättare när man är flera att peppa varandra.

   Radera
 4. To Kill a Mockingbird är en bok jag har velat läsa länge! Skulle vara kul att vara med i läs-a-long:en. :)

  SvaraRadera
 5. Har inga förslag direkt, men skulle jättegärna vara med! :)

  SvaraRadera
 6. Jag är supergärna med :) Lite tjockare böcker är ju najs att läsa tillsammans just för att det är skönt att dela upp läsningen. Gärna läsa Det av Stephen King när det närmar sig höst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den funderar jag på att ha med. Köpte nyligen hem den... så kan bli den vid ett senare tillfälle. Vill även läsa Svindlande höjder.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...