fredag 29 mars 2019

Vårstädning - en boktagg

Var ju sååå länge sedan jag gjorde någon tagg här på bloggen. Men hittade nyligen den här taggen hos
 I Regnet och tyckte frågorna var ganska roliga, så tänkte att jag gör den jag också. Hade tänkt att spela in en video, men då jag ligger hemma och är sjuk så får det bli i ett vanligt inlägg istället.

Här kommer frågorna - och mina svar.

1. Svårigheten att påbörja städningen
- En bok/serie jag skjutit upp p.g.a dess längdDen här boken har jag tänkt läsa sedan den kom ut, men av någon anledning så blir jag avskräckt av dess längd. Vi får väl se om det blir av att jag läser den någon gång.

2. Städa ur garderoben - En bok/serie jag vill göra mig av med

Alltså, om ni känner mig så tror jag att ni vet att jag är ganska duktig på att rensa ur mina hyllor då och då. Läser mycket och behöver därför rensa ur böcker ibland, för att få plats med nya 😉 Dessutom ser jag inte meningen med att spara på böcker man ändå inte tyckte var så bra. Så just nu har jag rensat ur alla böcker som jag ville göra mig av med, så har inga fler just nu.

3. Öppet fönster och frisk luft - En uppfriskande bok

Ett ganska tråkigt svar, jag vet men kunde verkligen inte komma på någon annan bok än den här. Älskar den. Sååååå himla mysig och man blir verkligen glad av att läsa den.


4. Nytvättade lakan - En bok jag skulle vilja skriva om en scen iÄr inte riktigt nöjd med slutet i den här boken. Hade velat skriva om den så att det inte hade behövt gå flera år innan huvudkaraktärerna träffades igen... nu var de ju ifrån varandra i flera år innan det äntligen löste sig.


5. Rensa bort onödiga småprylar - En bok som jag ångrar att jag satt tid på


 

Alla sade åt mig att läsa den här. Jag försökte verkligen, men var ingenting för mig. Ångrar att jag nästan kämpade så att jag tog död på läslusten. Det var den verkligen inte värd.


6. Torka bort det sista dammet - En bok/serie med ett tillfredsställande slutÄlskar den här serien. Verkligen fantastisk från början till slut!


7. Göra i ordning utemöblerna - En bok jag ser fram emot att läsa i vårDen här, men är samtidigt lite rädd... tänk om den inte är bra? Hjälp.

2 kommentarer:

  1. Kul att du också gjorde den här. Children of blood and bone skrämmer mig också lite. Även om jag tror jag kommer tycka om den när jag väl läser den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här. Tror att jag också kommer gilla den om jag bara orkar sätta mig in i handlingen.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...