lördag 1 februari 2020

Recensioner: Sadie, The false prince och Slammed


Titel: Sadie

Författare:
Courtney Summers


Recensions-ex: 
Nej


Betyg:
3/5

En helt okej bok, tyckte om den till en början och det var riktigt häftigt att det fanns en podcast man kunde lyssna på parallellt, vilket jag gjorde. Jag hade hört att det skulle vara något speciellt med slutet, men jag blev otroligt besviken!! Man fick ju inte reda på vad som hänt med Sadie... sånt otroligt antiklimax! Det var tyvärr det som gjorde att det bara blev en trea i betyg.Titel: The false prince

Författare:
Jennifer A. Nielsen


Recensions-ex:
Nej


Betyg:
4/5


Första boken i en ny serie, om några killar som får tävla om att få låtsas att vara den försvunna prinsen. Gillade den här. Tog ett litet tag att komma in i den för min del, men gillade den verkligen från mitten. Ser fram emot att läsa fortsättningen som jag redan har beställt hem. Gillade att den inte var så lång heller, som många andra böcker i den här genren brukar vara.

Titel:
Slammed


Författare:
Colleen Hoover


Recensions-ex: 
Nej


Betyg:
4/5
Tredje boken jag läser av Colleen Hoover, har ju läst två böcker av henne tidigare. Tyvärr tyckte jag nog att denna var den sämsta jag har läst - inte dålig men sämre än den de andra två. Sedan tyckte jag att det var lite tråkigt att det som jag trott var det viktigaste i handlingen inte fick ta riktigt så mycket plats som jag trodde. Att det istället lades mycket fokus på mammans cancer.

2 kommentarer:

  1. Kul att du gillade The False Prince :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, det gjorde jag. Hoppas på att få läsa fortsättningen snart.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...