måndag 2 mars 2020

Recensioner: With malice, The runaway king och Alex + Ada


Titel: With malice

Författare:
Eileen Cook


Recensionsex: 
Nej


Betyg:
4/5


Gillade verkligen den här boken. Så himla bra och precis den typ av thriller som jag gillar. Älskar när en thriller börjar med en händelse som man sedan får veta lite i taget om vad som hänt och varför vartefter man läser, och detta är verkligen en sådan typ av bok. Här händer det grejer från sidan ett, perfekt!

Lite kluven kring vilket betyg den ska få. Vill nog egentligen ge den 4,5, men eftersom jag aldrig delar ut halva betyg och försöker att inte vara för snäll med betygen så får den nöja sig med en STARK fyra.  Men läs den. Den är verkligen bra!


 
Titel: The runaway king

Författare: Jennifer A. Nielsen

Recensionsex: Nej

Betyg: 4/5

Fortsättningen på The false prince som jag läste ganska nyligen. Gillade den här också. En väldigt lättläst och charmig serie. Gillar att böckerna inte är så långa heller. De går snabbt att läsa. Dock lyssnade jag lite grann på den här som ljudbok och störde mig lite på uppläsaren. Det var kul att han använde olika röster till de olika karaktärerna, men tyckte att det ibland kunde bli lite för mycket med alla olika dialekter och så vidare. Gjorde nästan att jag tappade koncentrationen på själva handlingen.

Titel: Alex + Ada vol 1.

Författare: Jonathan Luna

Recensionsex: Nej

Betyg: 4/5

Har varit sugen på att läsa lite fler seriealbum ganska länge och detta album var ett av dem som jag varit nyfiken på. Gillade det skarpt, vill verkligen läsa fortsättningen snart! Handlar om artficiell intelligens, vilket är något som verkligen fascinerar mig. Här får man stifta bekantskap med Alex som får en robot skickad till sig och han inser snart att han skulle önska att hon kunde bli mer mänsklig än vad som var tänkt.


Tecknarstilen är helt okej, brukar vara kräsen när det gäller det i seriealbum, men tycker den är helt okej. Blir en stark, stark fyra i betyg. Rekommenderas!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...